Consult mogelijkheden

Draagdoekconsult voor het leren dragen met een rekbare doek

Duur sessie: 1 tot 1.5 uur

In dit consult zullen we samen de knoop met een rekbare doek gaan oefenen met behulp van een draagpop zal u na een uitleg samen met mij de knoop gaan oefenen en krijgt u aldoende de nodige aanwijzingen en tips zodat na het consult u uw baby met vertrouwen kan dragen in een rekbare doek.

Inclusief doek, een vip carrier: 70 euro

Exclusief doek: 45 euroDraagdoekconsult voor het leren dragen met de fwcc of de ruck

Duur sessie: 1.5 tot 2 uur

Draagdoekconsult voor het leren dragen met de fwcc of de ruck met een geweven doek met testen/voelen verschillende doeken. Het buikdragen met een geweven gaat weer net wat anders dan met een rekbare doek. En rugdragen kun je ook met een geweven doek, spannend je kindje op de rug brengen! En dan ook nog die doek goed knopen, het is allemaal even wennen. Dit consult duurt meestal dan ook wat langer, maar na de nodige oefening kunt u heerlijk uw kindje op de buik of rug dragen

Exclusief doek: 60 euroTip-consult

Duur sessie: variabel

U kunt al knopen en dragen met uw kindje, maar het zit net niet fijn of je hebt toch wat vragen over hoe je je kindje op de rug brengt. Dan is een tip consult een goed idee! Hier leer je niet de hele knoop maar kijk ik met je mee en geef ik je tips en aanwijzingen om nog fijner te dragen.

15 euro per half uurAndere knopen-consult

Duur sessie: +/- 1.5 uur

Heupknopen, ringsling, double hammock of bwcc?

30 euro per uurPas consult

Duur sessie: variabel

Het passen van verschillende dragers en deze drager ook goed afstellen en uw kindje erin doen?

30 euro per uurWorkshops en duoconsulten in overleg.