Wie ben ik?

Hallo, ik ben Willeke en woon samen met mijn man en ons dochtertje. Mijn man en ik hielden voor de komst van ons dochtertje al veel van wandelen en met de baby erbij wilden wij dit graag blijven doen. Nu wil het zo zijn dat ik van een goede vriendin een draagdoek te leen kreeg en deze ben ik een paar weken na de geboorte ook gaan gebruiken. We konden lekker wandelen, ook waar geen wandelwagen doorheen komt, maar nog fijner was dat mijn dochter rustig werd in de draagdoek. Voor ik haar ging dragen met de doek was het heel veel huilen en alleen stil op de arm. Met de draagdoek was mijn dochter rustig en kon ik ook nog een beetje het huishouden bijhouden.

Daarbij ervoer ik het dragen als heel erg fijn. Heerlijk je kindje dicht bij je! Nou vindt niet iedereen het knopen van zo een doek makkelijk, maar er zijn ook goede dragers. Mijn man wil niets weten van zo’n doek, maar eenmaal met een drager gedragen te hebben was ook hij verkocht en nu draagt hij onze dochter ook met veel liefde en plezier!

Doordat ik zo veel plezier en voordelen van dragen heb ervaren, wil ik dit graag aan anderen doorgeven. Daarom heb ik als eerst de basiscursus voor draagconsulent gedaan en heb ik de gevorderden cursus in november 2015 ook gedaan. De certificering staat nog op de planning. Zodat ik een ieder die wil gaan dragen met de juiste informatie kan helpen.